Menu
Uponor Srbija
Za sva pitanja kontaktirajte nas na: podrskakupcima@uponor.com
UPONOR: FINSKI KORENI– GLOBALNO PRISUSTVO

Moving Water - kroz objekte, gradove i domove

Ko smo mi

Voda je redak, ali osnovni resurs sa ogromnim potencijalom da pruži udobnost, zdravlje i efikasnost prilikom pomeranja Uponor sistemom cevovoda.

Otključavanje potencijala vode da zaštiti mesto koje zovemo dom - to je naša svrha. Izaziva nas da stalno pronalazimo nove načine za očuvanje vode i upravljanje vodom, odgovorno kretanje vode i razvoj sistema za isporuku bezbedne vode za piće, zdrave unutrašnje klime i infrastrukture.

Ovo radimo sa jasnom vizijom na umu: da predvodimo razvoj održivih rešenja za vodu.

Tako pravimo razliku u ključnim pitanjima našeg vremena: očuvanju vode i energije, smanjenju emisije CO2 i podršci budućnosti kvalifikovane radne snage.

Naša bezbedna voda za piće, energetski efikasni sistemi grejanja i hlađenja i pouzdana infrastrukturna rešenja prodaju se u više od 80 zemalja. Uponor zapošljava 3600 profesionalaca u 26 zemalja Evrope i Severne Amerike.

U 2022. godini, neto prodaja kompanije iznosila je približno 1,4 milijarde €. Uponor Corporation ima sedište u Finskoj i kotira na berzi Nasdak Helsinki. Uponor je deo grupe Georg Fischer, koja se nalazi u Šafhauzenu (Švajcarska). www.uponorgroup.com

Za šta se zalažemo

U Uponoru verujemo da je voda ključ održive budućnosti. Sa ciljem da otključamo njen puni potencijal i zaštitimo našu planetu, mi predvodimo promenu u održivim rešenjima za upravljanje vodom. Od gradova i zgrada do domova i planeta, vidimo sebe kao upravitelje sveta oko nas. 

Sa više od jednog veka stručnosti i dokazanih performansi, spremni smo da odgovorimo na današnje izazove sa sutrašnjim inovacijama - bezbednom i inteligentnom isporukom vode, uz minimalnu potrošnju energije i maksimalan komfor.

U partnerstvu sa našim klijentima, posvećeni smo unapređenju njihovih ciljeva i pokretanju vode, inovacija i cele naše industrije napred - sa preduzetničkim duhom kao niko drugi.
Posvećeni smo ideji da pomeranjem vode možemo preoblikovati i ubrzati izgradnju i performanse zgrada i infrastrukture, što će rezultirati održivijim domovima, zajednicama i na kraju, zdravijom planetom. Mi smo sila za promene: pomeramo vodu da pomerimo svet.


Uponor. Moving Water.

Uponor - Moving Water - kroz objekte, gradove i domove