Menu
Uponor Srbija
Za sva pitanja kontaktirajte nas na: podrskakupcima@uponor.com
Proizvodi

Sistemi grejanja i hlađenja za posebne namene

Slobodnije prostorno uređenje

Standardizovani sistemi za grejanje i hlađenje imaju ograničenja. Kompanija Uponor zato nudi pojedinačna energetski efikasnija posebna rešenja za velike industrijske objekte, sportske objekte i hladnjače. To uključuje rešenja za grejanje koja omogućavaju otapanje leda i snega zimi na važnim prometnim područjima: npr. na ulazima na parkirališta, predvorjima hotela, bolnica ili trgovina.
uponor industrial floor heating

Idealna temperatura u velikim objektima

Kompanija Uponor pruža sisteme visokih performansi, pouzdane i ekološki prihvatljive za grejanje i hlađenje velikih zgrada. Naša rešenja su idealna za prostore ili radna okruženja sa posebnim zahtevima za grejanjem ili hlađenjem. Kompanija Uponor pruža podršku vašem projektu od planiranja do izgradnje.
Više o industrijskom podnom grejanju

Sigurnost čak i na ledu i snegu

Posebno rešenje za grejanje ugrađeno u tlo omogućava da se sneg i led ne zadržavaju na prometnim područjima, ulazima u zgrade, rampama, stazama i prilazima za automobile.

uponor meltaway snow and ice melting
uponor neva lawn heating

Korišćenje zelenih površina tokom cele godine

Tehnologija grejanja kompanije Uponor ugrađuje se u tlo i omogućava korišćenje zelenih površina čak i zimi. Sistem kompanije Uponor uklanja sneg i led. Time se osigurava da se otpušta samo onoliko toplote koliko je potrebno za otapanje snega i leda.

Odgovarajuća temperatura za sport i rekreaciju

Uponor energetski efikasna rešenja za distribuciju površinske toplote za sportske objekte nude brojne prednosti. Kao rešenje za distribuciju toplote niske temperature prikladno je za konvencionalne, kao i za obnovljive izvore toplote. Kompanija Uponor nudi posebna rešenja za sportske dvorane idealne za koncentrisano opterećenje poda. Kompanija Uponor nudi: planiranje i podršku u fazi izgradnje.
Više o sportskom podnom grejanju
uponor special applications