Uponor Srbija
Za sva pitanja kontaktirajte nas na: podrskakupcima@uponor.com
Građevinska rešenja

Industrijske zgrade

Budućnost je u industriji

Svetska industrijska proizvodnja će u narednim godinama biti međusobno povezana sa savremenom informaciono-komunikacionom tehnologijom. Ovo će zahtevati inteligentne i digitalno umrežene sisteme. Mnogi kreativni umovi već rade na budućim projektima za održivi svet koji štedi energiju. Umrežavanje je takođe sve češće u zgradama, koje mogu da kontrolišu svoju tehničku građevinsku opremu na samodovoljan pristup. Oni automatski odgovaraju na uticaje okoline i preferencije svojih stanara. Sa svojim portfoliom inovativnih proizvoda i sistema, Uponor je dobro opremljen da ispuni zahteve budućnosti.
uponor building solutions industrial buildings

Efikasni energetski koncepti za objekte halan tipa

  • Niske investicije i troškovi rada
  • Pouzdani, dokazani proizvodi
  • Najbolje moguće radno i proizvodno okruženje
  • Maksimalna fleksibilnost u korišćenju prostora

Čista voda za piće, bilo kada

Higijenske instalacije vode za piće su od vitalnog značaja u zgradama u kojima se okuplja mnogo ljudi. Ovo zahteva da cevna mreža bude u savršenom higijenskom stanju, od mesta isporuke do tačke slavine.

uponor office buildings productive work environment

Zdrava i produktivna sobna temperatura

Naša rešenja za uštedu energije su idealna za korišćenje obnovljivih izvora energije i smanjuju potrošnju energije i emisiju CO2. Pružamo podršku sa sveobuhvatnim uslugama u rasponu od studija izvodljivosti do puštanja u rad i drugih usluga za korisnike.

Industrijske zgrade - Uponor rešenja

Uponor rešenja ispunjavaju sve zahteve za efikasnu tehnologiju gradnje, posebno za posebne zahteve industrijskih zgrada. Asortiman usluga pokriva sve faze projekta, od početne studije izvodljivosti do korisničke podrške. U pregledu su navedene najvažnije teme za industrijske zgrade.

Industrijske zgrade - Uponor rešenja