Uponor Srbija
Za sva pitanja kontaktirajte nas na: podrskakupcima@uponor.com
Novosti

Šta moderna žena treba da zna o podnom grejanju?

Uponor Hrvatska pokreće kampanju: "Moderne žene znaju šta žele"

Želimo da pokažemo kako ŽENE 21. veka takođe mogu da uče i odlučuju koje grejanje najbolje odgovara njenim potrebama. Ako treba da naučite razliku između podnog, plafonskog ili zidnog grejanja ili hlađenja, aplikacija za daljinsku kontrolu sobne temperature, termostata (digitalnih ili analognih), razvodnika, protoka, nema problema :) Ili ako vam samo treba pojašnjenje da bolje izrazite svoje želje stručnjacima koje preporučujemo! Pratite nas i učite sa nama, pa ako uskoro renovirate kuću ili stan ili ste u fazi kupovine novog doma, proverite šta nudimo i ako naša ponuda odgovara vašim željama, slobodno nas kontaktirajte.

Uponor Hrvatska pokreće kampanju: "Moderne žene znaju šta žele"

U iščekivanju praznika, na kojima žene umesto zabave sa porodicom i uživanja često prezentuju generala po kući i prave kolače do besvesti, Uponor Hrvatska je predstavio kampanju „Moderne žene znaju šta hoće“.


 
Nazad na vesti
Svakodnevni primjeri uspješnih žena pokazuju nam da žene više ne žele biti „samo“ majke i „samo“ supruge, već se žele ostvariti i poslovno, imati hobi koji ih usrećuje te bez grižnje savjesti vikendom izaći s kolegicama, dok djecu kod kuće čuva suprug.

Žene su se dugo borile za tu emancipaciju i u 21. stoljeću napokon su joj se približile više nego ikad. No kako „trpe“ više društvenih uloga od muškaraca, sada više ne žele biti druge. Žele jednakost u svemu, ne samo u odgoju djece i muško-ženskim kućanskim poslovima. Osim toga, konačno imaju i bolje plaćene poslove te vlastiti bankovni račun, pa sada žele ravnopravno donositi odluke o kupnji i onih „muških stvari“, poput pametnih kućanskih uređaja i automobila.

Kampanja ruši stereotipe o muško-ženskim aktivnostima u i oko kuće

Zapravo, istina je da su žene oduvijek znale što žele, no sada napokon imaju hrabrosti to i tražiti. To potvrđuju i statistike Uponora, koji još od osnutka detaljno prati svoje kupce kako bi im odgovorio kvalitetnim proizvodima na njihove potrebe. Ono što već neko vrijeme iznenađuje analitičare je podatak kako u posljednje vrijeme odluku o kupnji pametnih gadgeta za kuću biraju gotovo isključivo žene.

Upravo žene sve češće biraju inovativne tehnološke naprave pa tako i naš Uponor Smatrix Pulse sustav za pametno grijanje kojim se upravlja putem mobitela ili tableta. Nakon što žena dođe kući nakon napornog radnog dana, zadnje što želi je prepirati se s partnerom oko toga je li u sobi toplo ili hladno. Zapravo, žene su zaluđene pametnim tehnologijama za kućanstvo jer shvaćaju kako im te inovativne stvarčice olakšavaju život i štede vrijeme.

Žene se sada konačno usude reći što žele i mi to svakako želimo podržati.