Uponor Srbija
Za sva pitanja kontaktirajte nas na: podrskakupcima@uponor.com
Novosti

Uponor je dobio nagradu Plus X za S-Press PLUS

Plus X nagrada

Uponor sobni termostat u stilu Smatrik osvojio je jednu od najprestižnijih svetskih nagrada za brend i kvalitet - Plus X nagradu.

Nagrada se dodeljuje za inovativnost, visok kvalitet i funkcionalnost

Jedno od najznačajnijih svetskih nagrada za inovaciju osvojila je nova generacija okova (spojnica) u kategorijama inovativnost, visok kvalitet i funkcionalnost. Nova generacija Uponor Press spojnica, iz S-Press PLUS serije, ovenčana je jednom od najprestižnijih svetskih nagrada za inovacije, Plus X Award. Stručni žiri dodelio je sistemu prestižni pečat kvaliteta za kategorije inovativnosti, visokog kvaliteta i funkcionalnosti.

Nazad na vesti
“Oduševljeni smo ovom nagradom, koja još jednom potvrđuje jedinstvene značajke proizvoda S-Press PLUS-a, ovoga puta iz neovisne perspektive”, objašnjava Markus Friedrichs, voditelj prodaje u Njemačkoj u Uponoru.

U razvoju S-Press PLUS proizvoda, Uponor je ugradio svoje praktično iskustvo u razvoju i ugradnji jer do sada je ugrađeno više od 500 milijuna Uponor fitinga tijekom 25 godina i više. Ovi napori su proizveli novi sustav ugradnje koji  je impresionirao žiri, posebno zahvaljujući robusnoj kombinaciji materijala, dizajnu optimiziranom za protok, te brzini i jednostavnosti instalacije na licu mjesta. Zaključujući svoju odluku, žiri je naveo da "Uponor S-Press PLUS spojnice za višeslojne kompozitne cijevi nude optimalno rješenje za trajno nepropusne cijevne spojeve".

Visokoprecizna čeljust za prešanje i identifikacija bojom s jasnim specifikacijama dimenzija koje se mogu lako  ukloniti nakon prešanja osiguravaju još veću pouzdanost i sigurnost. To omogućuje jednostavnu, vizualnu provjeru spoja/priključaka. Fitinzi S-Press PLUS dostupni su u veličinama od 16 mm do 32 mm i kompatibilni su s postojećim kompozitnim cijevima i alatima za prešanje.

Plus X Award je jedna od najvećih svjetskih nagrada za inovacije u tehnologiji, sportu i načinu života. Ona razlikuje najbolje robne marke u svijetu zbog kvalitete i inovativnosti njihovih proizvoda. Nezavisni novinari specijalisti i međunarodne osobe iz 25 sektora čine žiri Plus X Award i odlučuju o dodjeli pečata kvalitete. Ovdje se naglasak stavlja na kriterije kao što su inovativna snaga, funkcionalnost, izniman dizajn i korisnički koncepti ili ergonomske ili ekološke značajke proizvoda, a kvalitetne brtve se dodjeljuju u širokom rasponu područja.