Uponor Srbija
Za sva pitanja kontaktirajte nas na: podrskakupcima@uponor.com
PRIDRUŽITE NAM SE 28.10.2021

Uponor "Live Talks" počinje krajem oktobra

U narednim mesecima, Uponor će biti domaćin besplatne serije digitalnih događaja pod nazivom „Razgovori uživo“. Novi onlajn format počinje 28. oktobra, a u prvoj epizodi razbijamo uobičajene mitove o termo trafostanicama.

Uponor će započeti svoj novi onlajn format „Live Talk“ 28. oktobra 2021. u 10:00 sa epizodom o decentralizovanoj proizvodnji tople vode. U 60-minutnim sesijama koje se održavaju na engleskom, Uponor i stručnjaci iz industrije koji rade u sektorima kao što su dizajn, arhitektura ili instalacija razgovaraju o relevantnim temama u industriji i dele uvide o aktuelnim trendovima. Diskusija se otvara publici kroz opciju ćaskanja uživo i sesije pitanja i odgovora. Razgovori uživo su posebno prilagođeni Uponorovim komercijalnim klijentima. Gledaoci će imati priliku da postavljaju pitanja i zakažu naknadne sastanke sa Uponor prodajnim predstavnicima za detaljnija pitanja direktno na platformi. Drugi i treći razgovor uživo biće emitovani u decembru 2021. i januaru 2022.

Live Talk #1: Razbijanje uobičajenih mitova o termalnim podstanicama

Prvi Live Talk će se pozabaviti uobičajenim mitovima i zabludama o toplotnim podstanicama (ITP),
kao što su zabrinutost oko viših troškova, zahtevi za održavanjem ili teme kao što su energetska efikasnost i higijena vode za piće. Međunarodni stručnjaci za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju će istražiti ovu temu iz različitih uglova na osnovu svog iskustva u različitim oblastima: Uponor stručnjaci će razgovarati sa nemačkim dizajnerom Michaelom Kirchnerom iz građevinskog inženjerstva IBK Haustechnik, programerom Torstenom Kai-Larsenom iz SBU Framtid u Švedskoj i sa španskim izvođačem Castellana de Instalaciones CIMESA. Što je zaista tačno za ove mitove.

Registrujte se sada da biste se besplatno pridružili Live Talk-u: https://uponor-livetalk.com

Nova platforma Uponor Campusa za predstavljanje ideja, trendova i rešenja

Događaji za razgovore uživo su uvertira u novu Uponor digitalnu platformu: Uponor Campus, koja bi trebalo da počne sa radom početkom 2022. godine i time otvori novo poglavlje u digitalnoj razmeni informacija između Uponora i naših partnera, novih i postojećih kupaca. Novi digitalni sve-u-jednom komunikacioni kanal će kombinovati onlajn događaje, razne besplatne kurseve kao što je e-učenje, kao i obuku o proizvodima, i omogućiti korisnicima lak i direktan pristup Uponorovim ekspertima za stručne savete
Nazad na vesti