Uponor Srbija
Za sva pitanja kontaktirajte nas na: podrskakupcima@uponor.com
Vesti

Uponor Republika Srbija

Uponor Adria se pobrinuo da svi klijenti i partneri iz Republike Srbije imaju online pristup svim informacijama o Uponor proizvodima i uslugama

Poštovani sadašnji i budući partneri,

Od maja 2022. godine, web stranica Uponor RS javno je dostupna i nudi brojne usluge i bogat sadržaj Uponor noviteta. 
Uponor d.o.o. je akcionarsko društvo sa sedištem u Vantai u Finskoj i postoji više od sto godina. Kompanija je aktivna na različitim tržištima u građevinskom sektoru, od stambenih i poslovnih zgrada do industrijskih. Uponor proizvodi su dostupni kupcima u preko 100 zemalja. Lideri smo na tržištu u oblasti površinskog grejanja i hlađenja objekata te snabdevanja higijenski ispravnom vodom za piće.

Nudimo razna rešenja za:
• površinsko grejanje i hlađenje sa vrhunskom kontrolom temperature u zgradi,
• vodovodne i kanalizacione instalacije,
• fleksibilne predizolovane cevi za grejne cevi,
• tehnička podrška projektantima, izvođačima, inženjerima i investitorima.
 
Sa posvećenošću i strašću prema inovacijama, Uponor razvija nove tehnologije i sisteme koji grade poverenje i obogaćuju živote ljudi. Upoznajte Ecoflex VIP cevi u novoj 3D dimenziji putem mobilne aplikacije koja olakšava postavljanje cevi i predviđanja u prostoru te saznajte sve o najnovijem Thermatop S, jedinstvenom sistemu za plafonsko grejanje i hlađenje koji se jednostavno postavlja bez alata. Ponosimo se i na novi Ekološki program kompanije Uponor, koji podstiče održive promene i smanjuje štetan uticaj na našu životnu sredinu. Takođe nudimo rešenja na Vaša pitanja u odeljku Često postavljana pitanja, a ako ne pronalazite odgovor na Vaše pitanje, kontaktirajte nas putem info.rs@uponor.com.

Hvala na poverenju,
Uponor tim.

 
Nazad na vesti