Uponor Infra's løsninger for drenering- spill- og overvannsystemer er av høy kvalitet, fleksible og har lang levetid. Systemene inkluderer veitunneler, tanker og kummer. Rørsystemene er korrosjonsfrie, har høy slitestyrke og passer mesteparten av rørsortimentet på markedet. Dette er bare noen av fordelene med Uponor Infra's systemer som er installert under veier, jernbane og landingsbaner.

Terminaler, flyplasser og havner er krevende områder for installasjon av plastrørsystemer. Disse områdene har stor trafikkbelastning og krever strenge motstands kriterier. Uponor Infra leverer vellykkede løsninger for å takle krevende utfordringer.

De tekniske rådgiverne våre fra Uponor Infra kan gi deg mer detaljert informasjon og vil hjelpe til med den mest optimale løsningen som er skreddersydd for dine behov.
uponor prosjekt service

Uponor Infra 360° ‑prosjekt service

Uponor Infra 360 ° prosjekt service er et unikt servicekonsept som gir deg tilgang til ethvert tilpasset produkt med komplette nøkkelferdige løsninger og installasjoner. Lær mer om vår erfaring og skreddersydde løsninger.