VESTI IZ UPONORA

Vesti

Uponor Corporation imenuje Thomasa Fuhra za glavnog tehničkog direktora
Kao ključni korak u napredovanju svoje strategije, Uponor Corporation najavljuje različite organizacione promene koje će stupiti na snagu 1. oktobra 2022.

•    Thomas Fuhr (mr. sc.) preuzima ulogu glavnog tehničkog direktora (CTO) i člana Izvršnog odbora
•    Nova tehnološka organizacija biće odgovorna za inovacije, održivost, proizvodnju i lanac snabdevanja

 
Održivo, agilno i uspešno sa Uponorom
Sektor građevinarstva i HVAC prolaze kroz ogromnu transformaciju koju definišu četiri glavna trenda: promenjeni zahtevi kupaca, izbor adekvatne opreme i praćenje tehnoloških trendova, nedostatak kvalifikovanih radnika i klimatske promene. Sa ovakvim izazovima je teško raditi, a posebno biti konkurentan. Sa druge strane trgovci, instalateri, projektanti, arhitekte, građevinari i investitori koji rade sa Uponor-om imaju prednost. Kao odgovor na negativne tržišne trendove, Uponor je razvio pristup koji pomaže svojim partnerima da prežive i napreduju fokusirajući se na:
• Rešenja usmerena na korisnika za upravljanje energijom, grejanje, vodovod i hlađenje
• Inovacije i tehnološki napredak
• Ulaganje u partnersku mrežu i odnose zasnovane na poverenju, win-win filozofiji, vrhunskoj obuci i podršci
• Održiva rešenja za zeleniju budućnost
Pročitajte celu priču da biste saznali zašto partneri vole da rade sa Uponorom.
Savršena temperatura prostora tokom cele godine

Postizanje konstantno ugodne temperature u zatvorenom prostoru više nije luksuz. Danas se optimalni nivoi temperaturne udobnosti – to jest osećaja toplote ili hladnoće u prostoru – smatraju nužnim u svim vrstama objekata: stambenim, industrijskim i poslovnim zgradama, privatnim kućama te rezidencijama sa više stambenih jedinica. Različite studije pokazuju da temperaturna udobnost spada u najvažnije uslove prilikom stvaranja maksimalnog osećaja udobnosti i zadovoljstva u nekom prostoru.

Uponor Republika Srbija

Uponor Adria se pobrinuo da svi klijenti i partneri iz Republike Srbije imaju online pristup svim informacijama o Uponor proizvodima i uslugama

Uponor "Live Talks" počinje krajem oktobra

U narednim mesecima, Uponor će biti domaćin besplatne serije digitalnih događaja pod nazivom „Razgovori uživo“. Novi onlajn format počinje 28. oktobra, a u prvoj epizodi razbijamo uobičajene mitove o termo trafostanicama.

Distributivne mreže niskih temperatura

Sa Ecoflex VIP, Uponor je nedavno pokrenuo industrijsku inovaciju za distributivne mreže i lokalnu distribuciju grejanja. Cevi imaju najnižu Lambda vrednost na tržištu, zahvaljujući svom inovativnom izolacionom materijalu. Njegova izolaciona svojstva su deset puta bolja od izolacije od meke pene i pet puta bolja od izolacije od tvrde pene. Pročitajte više u stručnom članku koji je napisao Michal Vimr, direktor marketinga proizvoda LHD, Uponor GmbH

Sve za digitalno projektovanje na jednom mestu

 

Informaciono modeliranje zgrada (BIM) znači digitalizaciju niskogradnje i prelazak sa konvencionalnih metoda na projektovanje procesa izgradnje u digitalno okruženje. Ovo izaziva mašinske dizajnere da reše složene zadatke projektovanja i izgradnje sa što je moguće više detalja i efikasnosti. Uponor je stoga razvio novu BIM platformu koja dizajnerima i dizajnerima nudi optimalnu podršku pri radu sa BIM-om. Platforma obuhvata kompletnu biblioteku (biblioteku) proizvoda u otvorenim standardima, kao i pametne alate za efikasnije planiranje u Reviti i pouzdan servis naših BIM stručnjaka.

 

Šta moderna žena treba da zna o podnom grejanju?
Uponor Hrvatska pokreće kampanju: "Moderne žene znaju šta žele"

Želimo da pokažemo kako ŽENE 21. veka takođe mogu da uče i odlučuju koje grejanje najbolje odgovara njenim potrebama. Ako treba da naučite razliku između podnog, plafonskog ili zidnog grejanja ili hlađenja, aplikacija za daljinsku kontrolu sobne temperature, termostata (digitalnih ili analognih), razvodnika, protoka, nema problema :) Ili ako vam samo treba pojašnjenje da bolje izrazite svoje želje stručnjacima koje preporučujemo! Pratite nas i učite sa nama, pa ako uskoro renovirate kuću ili stan ili ste u fazi kupovine novog doma, proverite šta nudimo i ako naša ponuda odgovara vašim željama, slobodno nas kontaktirajte.
Svim herojima na gradilištima

Dragi heroju,

Dok su mnogi od nas počeli da rade od kuće pre 4 nedelje, drugi su nastavili da idu na svoja radna mesta u fabrike, supermarkete i takođe na gradilištima. Kao i profesionalci u industriji vodovoda i grejanja: instalateri, izvođači radova, projektanti i inženjeri. A naši distributeri su nastavili da ih snabdevaju materijalom potrebnim za održavanje projekata. Na vas su posebno uticali posebni dodatni zahtevi, kao što su držanje distance i održavanje higijene. Ovo čini rad ruku pod ruku još izazovnijim.